Visualitzacions de pàgina l'últim mes

dilluns, de març 16, 2020

PLA D'ACTIVITATS NO PRESENCIALS SETMANA DEL 16 AL 22

AVÍS SOBRE ELS FORMATS DE PRESENTACIÓ DELS TREBALLS

1. Segons la Conselleria hauríem d'estar fent servir AULES, la qual cosa pel moment, sembla que no és possible. Quan la plataforma estiga habilitada, passarem els continguts més rellevants a aquest mitjà. 

2. Tots i totes heu de fer un esforç per passar els vostres treballs a format .doc o semblants (word, Drive...) i enviar-los adjunts per correu, pel moment. Quan AULES estiga operatiu fareu servir obligatoriament (llevat d'excepcions molt justificades) aquesta plataforma. 

3.  L'ús d'arxius jpg (fotografies) SOLS està justificat en cas que no disposeu d'un sistema adequat digital per als vostres exercicis. 

Espere que entengueu que tots hem de fer un esforç per adaptar-nos a la nova situació. Gràcies per la vostra col·laboració i comprensió.

PLA D'ACTIVITATS 

1. Recordeu que heu de tenir corregit el vostre comentari que havíeu de tenir fet el divedres 13 i que repassarem l'últim dia de classe:

 1R BLOC D'ACTIVITATS SETMANES DEL 2 AL 13 DE MARÇ (HA D'ESTAR JA FET) les van fer a classe.

TEXT DE MONZÓ, SOLUCIONARI (CORREGIU-LO VOSALTRES)

2n Setmana del 16 de març al 20 de març:


Planificació setmanal: 

1. Revisa el teu comentari i prepara'l per enviar-lo per correu a la professora. Hauràs de tindre'l corregit i revisat el dia 22 de març. És molt important que compliu els terminis de presentació, sense excuses. Heu de fer també les activitats:

NOU COMENTARI I ACTIVITATS PER AL 20 DE MARÇ

Envieu dubtes i treballs al correu boira_ann@gva.es  o també a anna.boira.agusti@iescapdelaljub.com


Gràcies i que seguiu bé!  

TERMINI: 22 DE MARÇ DE 2020: 

-1R (LA CORRECCIÓ del text de "Redacció" de Monzó) -estarà en paper, o la passeu a mecanoscrit o feu una foto) 
-2N BLOC D'ACTIVITATS. 

*FORMAT: DOCUMENT ADJUNT .DOC O WORD (TEXT DE PÀMIES). Aquest serà el format que hauràn de presentar totes les activitats a partir d'ara, per favor. 

Si teniu alguna dificultat amb els processadors de textos (perquè no en disposeu) haureu d'enviar un correu per justificar-vos. 

Gràcies i cuideu-vos molt.